Close

Vores personale

Jeppe Barkmann, tandlæge og indehaver

Jeppe er uddannet fra Århus Tandlægehøjskole i 1988. Efter endt værnepligt som tandlæge hos Ingeniørtropperne i Randers blev han ansat på klinikken i 1989, og drev den i en årrække sammen med sin far Frank Barkmann.

Siden 2003 har Jeppe ejet klinikken alene. 

Jeppe foretager alle typer af tandbehandlinger og har desuden specialiseret sig i implantatbehandlinger, som han har brugt, og fortsat bruger meget tid på at efteruddanne sig i.

Jeppe bor i Hadsund med Mimi. De har tre børn, Asta, Olivia og Selma. Bruger en stor del af fritiden til at spille jazz på trompet.

Michaela Ferlev Ringsmose, tandlæge

Michaela er  uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2005. Siden 2006 har hun været ansat hos Tandlæge Barkmann.

Michaela foretager al almindelig tandbehandling, inklusiv kroner,  broer og proteser og har iøvrigt rodbehandling som særligt interesseområde. Efter omfattende kursusaktivitet varetager Michaela næsten alle klinikkens rodbehandlinger.

Anne Rosendal, klinikassistentelev

Anne er vores dygtige klinikassistentelev. 

Helle Holm, klinikassistent

Helle er vores dygtige blæksprutte, som, udover at være en overordentlig dygtig klinikassistent ved stolen, har overordnet styr på alle daglige rutiner og almindelig drift at klinikken. Helle har været ansat siden 1987 og er således vores uundværlige ankerkvinde.

Louise Schou Sinkbæk, klinikassistent

Siden 2016 har hun været ansat som klinikassistent. Louise varetager ud over almindelig assistance ved stolen bl.a. også fremstilling af blegeskinner.

Else Barkmann, hjælpepige

Else har været med fra klinikkens start i 1971 som medhjælpende hustru. Er fortsat: nu som medhjælpende mor… Arbejder fortrinsvis med en del af klinikkens teknikarbejde, protesereparationer og lignende, og bidrager i øvrigt hvor hjælp er påkrævet.